Tävling

Åby Ridklubbs tävlingsanläggning

Vår anläggning ligger på Jursla Gård, 8 km norr om Norrköping utmed väg 55 (mot Katrineholm). Här anordnar vi allt ifrån egna klubbtävlingar, till elit och internationella tävlingar.

Som tävlande får Du rida på en 45x90 meter stor bana med underlag av fibersand. Även framhoppningsbanan har fibersand-underlag. Inför tävlingar förbereds banorna extra noggrant för att de ska vara i bästa möjliga skick. Vår hinderpark är mycket välskött och varierande. Det finns många olika variationsmöjligheter för en banbyggare att använda sig av. För mer avancerade ryttare finns också vattenhinder att hoppa på banan.

Vår funktionärsstab består av trevliga och duktiga personer som du möter redan på parkeringen och sedan på hela anläggningen från sekretariat och ridbanor till serveringen. All personal hjälper dig gärna till rätta och kan svara på de flesta frågor eller hänvisa dig till rätt person.

Som publik har man flera läktare runt banan att välja på för att se tävlingarna. Alldeles invid banan brukar vi också ha en servering för att du ska kunna äta något eller ta en fika och samtidigt inte missa något av det som händer på banan.

Så antingen du är ryttare eller publik, varmt välkommen till vår anläggning för att delta i tävling eller se på tävling!

OBS! Under 2020 råder Covid-19 anpassning vid tävlingsarrangemangen, som gör att vi tyvärr inte kan välkomna publik under våra tävlingar. Vi hoppas att kunna hälsa er välkomna åter under 2021.

Uppdaterad: 26 JAN 2018 15:20

Åby Rid & Träningsläger