COVID-19

Åby Ridcenter följer noga utvecklingen och de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten. För ytterligare information från Riksidrottsförbundet gå gärna in på Svenska Ridsportförbundet.

Dessa regler gäller hos oss:

• På varje stalldörr står ett maxantal för hur många som får vistas där. Ridande elever har förtur i stall och sadelkammare.
  • Hästen görs i ordning i sin spilta/box.
  • Vi rekommenderar att du använder handskar.
  • Max 1 anhörig till ryttaren får följa med. Endast elever som inte själv klarar att iordningsställa hästen får ha 1 medhjälpare med sig och då endast under själva iordningsställandet.
  • Max 1 person i taget i/vid: Hjälm- och västprovningen, sadelkammaren och hösilaget.
  • Max 12 personer i taget i klubbhuset fördelat på 8 personer på läktaren och 4 personer i klubbrummet. Personal räknas inte.
  • De som ska rida går in stora grå dörren i ridhuset.
  • De som har ridit går ut genom klubbhuset.
  • Håll en hästlängds avstånd från varandra!
  • Har någon i hemmet Covid-19 så stannar alla hemma.
  • Tvätta och sprita händerna!
  • Personalen förbehåller sig rätten att skicka hem personer med sjukdomssymtom.
Uppdaterad: 27 JUN 2021 20:10 Skribent: HANNA