Resultat lokal ponnyhoppning 110917

17 SEP 2011 15:57
Ännu en lyckad tävling red vi i hamn på Åby.........
  • Skapad: 17 SEP 2011 15:57

Ännu en lyckad tävling red vi i hamn på Åby RidKlubb.
Lokala ponny hoppning blev en suverän tävling med en hel del startande och mycket publik, vädret visade sig från sin bästa sida och det vill sol, sol, sol och nära inpå helt vindstilla.

Vad som är roligt att få se är alla unga ryttare/ ryttarinnor som for runt på banan och vem vet eller som jag skulle vilja säga att några av dessa kan mycket väl vara en svensk mästare/ mästarinna inom hoppning om ett par år och det vore ju riktigt roligt om det visar sig så.

Samtidigt måste vi tacka alla funktionärer (Banpersonal, it-ansvariga, domarna, seketariatet, café, insläppet,  framhoppningen och markpersonalen jag hoppas inte vi glömt nämna några) som har hjälpt till under dessa tävlingsdagar vi haft nu i September, det är ni som har gjort dessa tävlingar möjliga för Åby Ridklubb och vi hoppas att ni har haft det lika roligt tillsammans med oss dom här helgerna, och vi hoppas att ni vill och orkar ställa upp i framtida tävlingar och aktiviteter tillsammans med Åby Ridklubb.

Nu tycker jag att jag skrivit lite väl mycket och det är ju resultatet som ni vill ha reda på och ser fram emot så om ni klickar på länken nedanför så får ni fram resultatet.

110917 Resultat lokal ponny hoppning

Vi från Åby Ridklubb tackar er tävlande och personal än en gång.