Just nu på Åby Ridklubb.

01 APR 2012 15:18
I Skrivande stund sitter jag uppe på läktaren i Åby Ridklubbs ridhus........
  • Skapad: 01 APR 2012 15:18

I Skrivande stund sitter jag uppe på läktaren i Åby Ridklubbs ridhus tillsammans med Fredirk och Fredriks mamma och tittar på när Hästis barnen rider barbacka och väntar på att fikat ska bli klart.

Hästis

Jag blir förundrad över att dom små kottarn rider barbak och kan hålla sig kvar på hästryggarna :-) Samtidigt slår mig tanken hur ont det skulle göra om vi som killar ska rida barbacka :-). Har säkert fel, men ett litet felsteg från hästen skulle skapa enorm smärta i underegionerna på oss killar hehehehehe!

Foderluckan har öppet varje dag i veckan om det finns folk som skrivit upp sig på listan nere i klubbrummet.

Redan nu har det handlats lite och det känns bra att vi är igång igen med Caféet i stallet.

Nej nu ska jag tillbaka till caféet och fortsätta med mitt ocg se hur försäljningen går idag!

Hoppas vi hörs här uppe alla.