Hej, Alla tävlingssugna medlemmar!

30 DEC 2015 15:27
Nu är det hög tid för er som vill tävla i lag (dressyr/hoppning) för Åby Ridklubb i Ridsportallsvenskan och anmäla sitt lag.
  • Skapad: 30 DEC 2015 15:27

Åby Ridklubb står för anmälningsavgiften samt lagavgiften vid respektive deltävling.
(Klubben står inte för den extra anmälningsavgiftskostnaden till Svenska Ridsportförbundet som tillkommer vid sen anmälan.)
Varje lag måste utse en lagledare och laget ska bestå av ett fullt lag och minst två reserver.
Lagledaren anmäler sedan sitt lag till Svenska ridsportförbundet senast angivet datum för respektive lagtävling,
se svenska Ridsportförbundets sida http://www3.ridsport.se/Tavling
Lagledaren anmäler genom att anmälningsavgiften sätts in på Svenska Ridsportförbundets plusgiro 15 35 28­‐5 och
-Ange klubb, adress och namn samt telefonnummer på lagansvarig person.Anmälan är bindande!
Mejla till This is a mailto link - Vilken division, vem som är lagledare samt vilka laget består av innan anmälan sker.
Klubben betalar sedan tillbaka lagavgiften mot uppvisande av kvitto.

OBS! Kom ihåg att betala och anmäla i tid så att ni slipper stå för den extra avgift som annars tillkommer!
(ex. Hoppning Div1 är sista anmälningsdag och betalningsdag 2016-01-11, så skynda på att anmäla.)

Lycka Till önskar Åby Ridklubb!

Skribent: Åby Ridklubb