HOPPSPECIALEN OCH PONNYLAGET DIV III

BJUDS HÄRMED IN TILL HOPPTRÄNING FÖR
LISA MARIA NORLANDER
  • Skapad: 26 JAN 2016 12:34

Träningen är en del in den satsning som vi vill göra på Hoppspecialen och de privatuppstallade hästarna hos oss i vår, för att bland annat främja kamratskap och gemensamma intresset för hoppning.

Samt en kickstart på nya terminen för Hoppspecialen.

När : Lördag 30 januari 2016

Tid : Samling kl 12.00 för gemensamt bygge och genomgång

Var: Ridhuset på Åby

Kostnad: 280kr (priset är subventionerat för hoppspecialen) betalas vid anmälan till kontoret, senast tisdag 26/1

Hur: Johanna delar in er i grupper, man rider drygt 1 timme, med 6-7 st elever i varje grupp. Rid-schemat kan ni se torsdag 28/1 på anslagstavlan.

Middag och Teori återkommer jag med anmälan till, och detta är flyttat till den första klubbhoppningen Lördagen 20 februari 2016. Då ni kan boka in en heldag redan nuJ

Varmt välkomna Johanna Åby rid-&träningscenter

Efter träningen är det Årsmöte för ungdomssektionen på läktaren kl 16.00. Dit jag tycker alla, som är upp till 26år skall gå. Det är ni som är ungdomssektionen och kan vara med och påverka aktiviteter och gemenskapen för er ungdomar i ridklubben.

Anmäl er på separat deltagarlista på anslagstavlan till mötet

Vem är Lisa Maria Norlander

Lisa Maria Norlander, bedriver unghästutbildning på Stall Contessa i Kolmården. Här utbildar hon unghästar med målet att få fram hållbara sporthästar.

Hon är examinerad Unghästutbildare från Flyinge år 2007 och C-tränare i hoppning.

Hennes tävlingsmeriter sträcker sig till 140 hoppning, final i Falsterbo och Breeders, diplom i 3 och 4-års tester. I utbildningen av den unga hästen använder hon Flyingemodellen.

LisaMaria

Skribent: Åby Ridklubb