Gräsroten

17 JUN 2015 09:56
Varje år delar Svenska spel (Gräsroten) ut 50 miljoner till barn- och ungdomsidrotten.
  • Skapad: 17 JUN 2015 09:56

Alla svenska spels kunder som har ett spelkort eller spelkonto kan vara med i Gräsroten. Spelkortet är gratis och det kostar inget för er att vara med i Gräsroten. Ni ansluter era favorit föreningar (max 3 st) via ert spelkort (detta görs via er spelbutik, på webben eller i mobilen). Varje gång ni sedan spelar fördelas ett antal poäng till den förening ni valt. En spelad krona ger tio poäng. Man kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. I oktober varje år sammanställs alla poäng och föreningen får sin del av potten. Ju fler poäng föreningen har fått, desto mer pengar i kassan för våra barn och ungdommar. Ni bidrar alltså med poäng till klubben som Svenska spel sedan omvandlar till pengar som går till Åby Ridklubb. Ni kan alltså hjälpa era barn och ungdommar att få ta del av dessa pengar genom att bara ansluta ert spelkort till Gräsroten och välja - Åby Ridklubb- huvudföreningen. Därefter sker allt automatiskt varje gång ni spelar med ert spelkort eller spelkonto.

Tack för ditt stöd till våra barn och ungdommar i Åby Ridklubb