Foto: Kalle Ringholt

Fina tävlingar 120428

28 APR 2012 20:47
Lördagens tävling blev en succé med nya underlaget.
  • Skapad: 28 APR 2012 20:47

Lördagens tävling blev en succé med nya underlaget.

"Vilket underlag", "WOW", "Suveränt underlag", "Vilken kvalité", "Kan inte bli bättre"!
Orden om underlaget haglade in under dagen och självklart ska vi vara stolta över att ha detta underlag hos oss här i Åby Ridklubb.

Vad som var ännu roligare var att första ekipage var vår egen Johanna Törnkvist på ridskole hästen, Ane Mae ( kan vara felstavat) som även jobbar som ridinstruktör hos Åby rid och tränings center. Hon nollade denna runda med fin stil.

Johanna Törnkvist

Maria Gustavsson från Åby ridklubb var även hon en av dom första ut på nya banan.

Maria Gustavsson
För övrigt så fick vi gott betyg av ekipagen och besökarna som tycker att det var en trevlig tävling och det fina vädret kunde inte vara sämre.

Vi vill även tacka alla som hjälpt till under tävlingen, ni har gjort ett suveränt jobb, ingen nämnd ingen glömd.

Vi hoppas på många ekipage som vill komma och tävla hos oss nästa helg den 5/5 2012 som då är en ponny tävling.
Även solen vill vi ska komma på besök och att alla funktionärer vill vara med igen nästa helg.

Tack för en trevlig dag tillsammans med er alla,
och välkommen till en ny tävlings helg den 5/5.

Åby Ridklubb.

Skribent: Kalle Ringholt