Årets tävlingsarrangör är Åby Ridklubb

30 NOV 2015 10:46
Ulla Håkanson delade ut utmärkelsen till Årets Tävlingsarrangör Åby Ridklubb i Norrköping. Caroline Carlstedt och Kim Lindberg är stolta representanter för klubben.
  • Skapad: 30 NOV 2015 10:46

Årets tävlingsarrangör är Åby Ridklubb

2015-11-28

I år har Dressyrringen utsett Åby Ridklubb i Norrköping till årets tävling. klUBBENS första regional/nationella meeting för enbart dressyr den 21 – 23 augusti med Caroline Carlstedt som tävlingsledare och med klasser från Msv:B till Grand Prix gillades av alla.

- Vi i styrelsen för dressyrringen har talat med ryttare, publik och domare och där fått enbart positiva uttalanden. Vi vet att Caroline inte ensam gjort allt arbete kring denna tävling och att det är många som ska ta åt sig äran av denna utmärkelse, sa Ulla när hon överräckte diplomet.

- Vår förhoppning är att Ni fortsätter arrangera denna fina tävling, och vi önskar Er ett stort lycka till, avslutade hon.

Caroline och Kim kommer att hänga det på hedersplats hos klubben.
Utmärkelsen instiftades 1997. Toppklubben under årens lopp när det gäller dressyrarrangemang är Djursholms Ridklubb som inte mindre än fyra gånger tilldelats utmärkelsen.

Skribent: Åby Ridklubb