Ridsportens olycksfallsförsäkring

TRYGGHET FÖR DIG SOM ÄR MEDLEM!

Du vet väl att alla som är medlemmar i någon av Svenska Ridsportförbundets medlemsföreningar omfattas av en gemensam olycksfallsförsäkring? Det är en trygghet och en medlemsförmån som vi kan erbjuda dig via vår huvudsponsor Folksam.

OM OLYCKAN SKULLE VARA FRAMME.

Det är du själv som anmäler olycksfallsskadan till Folksam på telefon 0771-950950 du kan också anmäla via folksam/ridsport. Tidigare gjordes anmälan av föreningen men från och med 2018 gäller alltså den här förenklade rutinen där du själv anmäler skadan direkt till Folksam.

***********************************************************************************************************

Om vår gemensamma olycksfallsförsäkring hos Folksam

Fäkringen gäller vid:

* Alla aktiviteter som är anordnade av Svenska Ridsportförbundet, våra distriktförbund, medlemsföreningar eller i samverkan med en medlemsförening.

* När du rider på ridskola men också när du rider enskilt hemma, på träning eller till exempel i skogen.

* När du reser till och från stallet, en tävling eller någon annan aktivitet (enligt ovan).

* Försäkringen gäller även voltigörer och kuskar inom Ridsportförbundets verksamhet.

Uppdaterad: 12 APR 2018 10:03 Skribent: Åby Ridklubb

Åby Rid & Träningsläger