Ridsportens olycksfallsförsäkring

Från och med 1 januari 2017 finns ridsportens olycksfallsförsäkring hos vår huvudsponsor Folksam.
Alla medlemmar i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet omfattas av den gemensamma olycksfallsförsäkringen.
Och vi är glada att tillsammans med Folksam kunna erbjuda våra medlemmar den tryggheten.

Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.

***********************************************************************************************************

Om vår gemensamma olycksfallsförsäkring hos Folksam

Olycksfallsförsäkringen gäller vid olycksfallsskada som inträffar under:
* aktivitet anordnad av Svenska Ridsportförbundet, dess distriktsförbund, medlemsförening eller i samverkan med medlemsförening.
* under enskild ridning och träning.
* under direkt färd till och från verksamhet enligt ovan.

Om träning/tävling anordnas på annan ort än hemorten (även utomlands) gäller försäkringen också under resor och vistelse i samband med sådan resa.

Anmäl skada så här:
Om du vill anmäla en skada kontaktar du din förening.

Föreningen anmäler din skada, efter anmälan är gjord kontaktar Folksam den skadade.

Frågor om anmäld skada

Har du frågor om din anmälda skada ringer du 0771–960 960.

Uppdaterad: 2017-06-02 11:20
Skribent: Åby Ridklubb