Tävling

Åby Ridklubbs tävlingsanläggning

Vår anläggningen ligger på Jursla Gård, 8 km norr om Norrköping utmed väg 55 (mot Katrineholm). Här anordnar vi våra egna klubbtävlingar, men också tävlingar på lokal och regional till nationell och internationell nivå.

Som tävlande får Du rida på en 45x90 meter stor bana med underlag av fibersand, även på framhoppningsbanan har vi fibersandsunderlag. Inför tävlingar förbereds banorna extra noggrannt för att de ska vara i bästa möjliga skick. Vår hinderpark är mycket välskött och varierande. Det finns många olika färg, form och dekorationsmöjligheter för banbyggare att använda sig av. För mer avancerade ryttare finns också vattenhinder att hoppa på banan.

Vår funktionärsstab består av trevliga och duktiga personer som du möter redan på parkeringen och sedan på hela anläggningen från sekretariat och ridbanor till serveringen. All personal hjälper dig gärna till rätta och kan svara på de flesta frågor eller hänvisa dig till rätt person.

Som publik har man flera läktare runt banan att välja på för att se tävlingarna. Alldeles invid banan brukar vi också ha en servering för att du ska kunna äta något eller ta en fika och samtidigt inte missa något av det som händer på banan.

Så antingen du är ryttare eller publik, varmt välkommen till vår anläggning för att delta i tävling eller se på tävling!

Uppdaterad: 2013-10-01 10:36

Åby Rid & Träningsläger